© 2016-2019. mySuperBox ,כל הזכויות שמורות, מעל הקופסא בע"מ

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

עקבו אחרינו בפייסבוק לקבלת טיפים ומתכונים לחיים בריאים

עקבו אחרי באינסטגרם ותראו מה אני אוכלת..

אז השלתי את החולצה המכופתרת והתחלתי לייעץ, לפרטיים ולחברות, וגם המצאתי את קופסת הבריאות, ולאחר שהצלחתי לסייע לאנשים עם המטרות הבריאותיות שלהם, ומהר, החלטתי לפתוח עסק משלי, וכך נולדה mySuperBox.

כיום, mySuperBox מספקת פתרונות ישירות לחברות עצמן, שמעוניינות לספק לעובדים שלהם סביבת עבודה בריאה יותר, בהרצאות, סדנאות, כיבוד שוטף ועוד. כמו כן קופסאות הבריאות המפתיעות מהוות מתנות נהדרות ליומולדת, חג או לידה טריה, ויש לקוחות רבים שפשוט בוחרים לפנק את עצמם ולהזמין קופסאות ישר למשרד (ולגרום לכל העובדים האחרים לקנא), במקום בו הם הכי מועדים לחטוא בנשנוש לא בריא..

החזון שלי עוד גדול ורחוק, ואני חולמת להעביר את כל הטוב שאוכל בריא ותזונה נבונה יכולים להציע, במפגשים אישיים ואנושיים וגם באמצעות הטכנולוגיה שמאפשרת היום הרבה מעבר. במסגרת זאת גם השתתפתי בתוכנית "הכרישים" כדי לגייס השקעה לפיתוח עתידי של העסק. אתם מוזמנים לצפות מה קרה.. :) ממליצה גם לעקוב אחרי בפייסבוק ואינסטגרם. מבטיחה לעדכן רק בדברים טובים!

 

אני מזמינה אתכם להצטרף אלי למהפיכת הנשנוש ולהעניק לעצמכם או לאהובים שלכם פינוק בריא ומבריא, שהוא גם יכול להוות פתח לשינוי הרגלים לחיים!

אז מי אני ואיך הגעתי להקים את mySuperBox?

נעים מאד, שמי ליליה, אני בת 33, גרה בתל אביב עם בחיר ליבי ו- 2 ילדים מתוקים שמכורים לגוג'י ברי וחמוציות. 

אני מחזיקה בתואר ראשון בניהול ומדעי ההתנהגות מאונ' בן-גוריון, תואר ראשון במשפטים מאונ' חיפה, תואר שני EMLE אירופאי במשפטים וכלכלה מאונ' המבורג ובולוניה, בוגרת בית הספר לתזונה אינטגרטיבית ניו יורק,  וכן מורה מוסמכת ליוגה. 

 

בתפקידי האחרון עבדתי כיועצת משפטית בחברת תרופות, שם גיליתי שתרופות אינן מרפאות בהכרח. ואכן, מאז ומתמיד התשוקה האמיתית שלי היתה למזון בריא ומבריא. תמיד אהבתי לגלות לאנשים שינויים טעימים ובריאים בתזונה, כפי שעשיתי בעצמי, ולראות אותם מתאהבים בשדרוגים הקטנים והאפקטיביים שיכולים לשנות הרגלי חיים.

 

יחד עם זאת, מתוקף תפקידי ביליתי בעשור האחרון הרבה זמן במשרדים, ובכל חברה שעבדתי, נחשפתי לעובדים שסדר היום העמוס במשרד, לא משאיר להם זמן לחשוב על מה שנכנס לפה. 

וכך, בייחוד בשעות אחרי הצהריים, היו נפתחות המגירות ומתחילים הנשנושים מכל הבא ליד. החטיפים, שוקולדים והשאר רק החריפו את נפילת הסוכר, והפכו את העובדים לכבדים ופחות מרוכזים.